Investeren in Employee Experience invierte en een beter bedrijfsresultaat

Investeren in Employee Experience invierte en een beter bedrijfsresultaat
            Het is net zo belangrijk om naar medewerkers te luisteren als naar klanten om hen te helpen hun werktevredenheid in -ervaring te verbeteren.  Het aanbieden van de juiste middelen - de la tecnología het nu gaat om, RR.HH. de un bello bedrijfscultuur - est van belang voor het creëren van een positieve ervaring voor je medewerkers.
Un reciente onderzoek van Forrester toont aan dat een positieve werknemerservaring een drastisch effect kan hebben op het bedrijfsresultaat, want een tevreden medewerker zorgt voor nog betere customer experience wat weer leidt to effectiever klantbehoud en groei.

¿Qué opinas de la experiencia del empleado?

Het korte antwoord: tecnología. Veel medewerkers werken nu al een tijd vanuit huis en daarmee es tecnología een essentieel onderdeel van hun dagelijks leven geworden. Wanneer technology dan niet aan de verwachtingen voldoet, lijdt niet alleen para productividad van de medewerkers daar onder, maar ook hun ervaring in motivatie. We weten Allemaal hoe vervelend het is om te moeten werken met traag Internet of an continu vastlopende laptop of apps. Uit een ander onderzoek van Forrester, en opdracht van Intel en Lenovo, kwam naar voren dat zestig procent van de IT-managers een stijging van tien procent in werknemerstevredenheid zag door de tevredenheid pone la tecnología hun te verbeteren - en het is to invest waard. Hetzelfde onderzoek toont namelijk ook aan dat IT-beslissers hun huidige invirtiendo en la experiencia del empleado gemiddeld vijf keer terugverdienen. Dat betekent dat elke geïnvesteerde euro vijf euro oplevert in de vorm van verhoogde productividad, meer flexibilidad in hogere klanttevredenheid.

IT-beslissers en medewerkers nog niet op een lijn

Maar hoewel IT-beslissers het belang inzien van een verbeterde werknemerservaring es er een zekere discrepantie tussen hun strategy in wat medewerkers willen in nodig hebben om hun werk goed te doen. Ondanks of focus op betere technology om medewerkers te ondersteunen, kijken IT-beslissers toch vooral naar of levensduur van hun technologische investeringen en niet naar het effect ervan op de medewerker. IT-beslissers en medewerkers zijn van mening dat pc's snel en betrouwbaar moeten zijn en een goede verbinding moeten hebben, maar dat is niet wat de meeste medewerkers ervaren. Uit ons onderzoek blijkt dat van 50 procent van de medewerkers de laptop verouderd es de niet voldoet, terwijl bij nog eens 44 procent of laptop vaak stukgaat. 46 procent zegt vaak te worden onderbroken in zijn de haar werk doordat of software regelmatig niet go functioneert. Deze frustratie van medewerkers en tecnología verstoort hun dag en kan zelfs leiden to meros burnouts. IT-beslissers kunnen de medewerkerstevredenheid heel eenvoudig verbeteren door in betere laptops te investeren. Slechts 33 procent van de responnten gaf aan bijzonder tevreden te zijn met de huidige, door het bedrijf beschikbaar gestelde laptop. Dijo que el porcentaje de edad es toe te wijzen aan het feit dat maar 30 procent aangeeft dat hun laptop of desktop goed presteert bij het werken in teamverband.

Het verbeteren van de medewerkerstevredenheid

Het effect van technology op een goede employee experience kan niet genoeg worden benadrukt. 77 procent van de medewerkers tiempo completo gaf aan dat hun pc een belangrijke rol speelt in hoe zij hun dagelijkse werk beleven en hoe gemotiveerd ze zijn. Verder zijn zij het erover eens dat pc's een grote factor zijn bij het verhogen van de klanttevredenheid (69 por ciento), omzetgroei (62 por ciento) en het behoud van medewerkers (55 por ciento). ¿Quiero de werknemerservaring verbeteren? Betrek ze dan bij het aankoopproces van pc's. De meeste organisaties nemen beslissingen over de aanschaf van apparaten zonder hun medewerkers, die er dagelijks mee werken, hierbij te betrekken. IT-beslissers kijken toch vooral naar kosten, beheersbaarheid y beveiliging. Maar beheersbaarheid en een betere werknemerservaring hoeven elkaar niet in de weg te staan. Door te kiezen voor moderno apparaten con software ingebouwde voor IT-beheer es una mejor experiencia de empleado y beveiliging heel haalbaar.
<p>Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.</p>